CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

Furnizăm persoanelor juridice și persoanelor fizice servicii avocațiale de consultanță juridică în chestiuni juridice punctuale cu care se confruntă. Formulăm opinii juridice scrise în situațiile complexe

REPREZENTARE ÎN INSTANȚĂ

Asigurăm redactarea și susținerea cererilor de chemare în judecată în fața instanțelor de judecată de orice grad din România, inclusiv Înalta Curte de Casație și Justiție din București și Curtea Constituțională a României. Formulăm apărări scrise prin întâmpinări, note de ședință, concluzii scrise și orale, vă susținem interesele și drepturile legitime prin toate mijloacele legale.

ASISTENȚĂ JURIDICĂ ȘI CONSULTANȚĂ JURIDICĂ PERMANENTĂ

Societățile comerciale, cooperativele agricole dar și asociațiile și alte tipuri de persoane juridice au o activitate juridică mult mai complexă decât cea a persoanelor fizice. Soluția optimă pentru a naviga cu încredere prin multitudinea de tranzacții și conflicte cu care o afacere se poate confrunta este să își asigure accesul la consultanță și asistență juridică printr-un avocat dedicat, care să cunoască specificul activității clientului. Recomandăm colaborările de lungă durată care ne permit să preîntâmpinăm apariția riscurilor juridice și a litigiilor. Din perspectiva celor aproape 10 ani de experiență de consilier juridic (in-house lawyer) în perioada 2004-2014 pot afirma că adesea diferența de șanse între părțile unui proces în instanță o face exact consultanța juridică de care fiecare a beneficiat anterior apariției situației litigioase, și modul în care reprezentantul intereselor societății în fața instanței de judecată își cunoaște clientul, domeniul său de activitate și speța concretă. Ani de zile, inainte de a înființa Cabinetul de Avocat Alexandra Diana Perșa și a funcționa independent pe piața avocaturii, am profesat în interiorul societăților pentru care am lucrat, aspect care m-a ajutat să cunosc foarte bine angrenajul procedurilor, departamentelor, pieței, vulnerabilitățile și riscurile entității reprezentate. Preferăm colaborările permanente care ne permit să cunoaștem cel mai bine problemele tipice ale clientului și să implementăm controlat soluțiile necesare.