CONTRACTE

Verba volant, scripta manent!

Încrederea e baza oricărui raport juridic, însă e esențială consemnarea în scris a clauzelor convenite pentru siguranța afacerii tale, a averii și a familiei tale.
A ,,semna ca primarul" nu e o dovadă de încredere ci una de lipsă de înțelepciune și de instinct de conservare.
Ne educăm clienții să ia decizii verificate și fundamentate pentru a evita situațiile juridice nefavorabile în care îi poate duce avântul de a naviga prin tranzacțiile civile și de afaceri neavizate juridic de avocatul propriu.

Societăți comerciale
Firma, societatea comercială sau agricolă prin intermediul căreia îți desfășori afacerea este fundamentul ei și vehiculul cu care te deplasezi în mediul juridic. E absolut necesar ca acestea să fie corect structurate pentru protejarea nucleului business-ului. Înființarea, modificarea, actualizarea sau, în caz de necesitate dizolvarea sa trebuie să fie abordată cu  importanța cuvenită unui proiect tehnic fără de care execuția nu poate fi reușită la un nivel înalt.
DREPT BANCAR
CONTRACTELE DE CREDIT  pot fi cele mai de impact angajamente atât pentru persoanele fizice cât și pentru firme.
Avem experiența și abilitatea profesională să te consiliem și să demarăm acțiunile necesare pentru restabilirea echilibrului în privința contractelor de credit și garanție aflate în derulare, dar și să te asistăm și consiliem la încheierea unor contracte noi sau la refinanțarea unor credite existente și restructurarea garanțiilor oferite creditorilor.


AGRIBUSINESS

Cunoaștem problemele juridice ale fermierilor și avem experiență solidă în oferirea de soluții pentru dificultățile juridice specifice cu care se confruntă.
Oferim consultanță cu privire la subvențiile europene, contractele de vânzare-cumpărare și transport ale produselor agricole, portofoliul de terenuri lucrate în baza diferitelor tipuri de drepturi de utilizare a parcelelor agricole, contractele de achiziții de inputuri, contractele de leasing și cumpărare utilaje agricole, furnizăm suport juridic pentru achiziția de terenuri agricole.
Drept imobiliar
Te sprijinim din punct de vedere juridic pe tot parcursul achiziției terenurilor necesare investițiilor imobiliare, obținerii avizelor, finanțării necesare și realizării efective a construcției, precum și în cursul valorificării pe piață a locuințelor sau spațiilor comerciale edificate.

CONSULTANȚA JURIDICĂ PERMANENTĂ

Înregistrezi întârzieri mari la plată din partea clienților tăi? Acorzi amânări peste amânări, deși aceștia nu îți oferă nicio despăgubire pentru plata cu întârziere? Posibil ca rădăcina problemei să fie chiar faptul că ai continuat să amâni implementarea unor proceduri juridice puternice, menite să îți protejeze afacerea de profitori. Prevenția juridică e înțelept să fie încorporată direct în strategia ta de afaceri, pas cu pas.

RECUPERAREA CREANȚELOR PRIN PROCEDURI PREJUDICIARE

Putem oferi debitorilor tăi ,,the benefit of the doubt": să presupunem că nu știau că trebuie să îți prioritizeze la plată sumele pe care ți le datorează sau că există vreo dificultate cu care s-au confruntat, care i-a făcut să întârzie în onorarea plăților. Astfel, îi notificăm să achite de bună voie ceea ce îți datorează, și coordonăm negocierile aferente recuperării amiabile.

RECUPERAREA PE CALE JUDICIARĂ A CREANȚELOR

Atunci când demersurile de negociere nu dau rezultate, selectăm calea optimă fiecărei situații în parte pentru a sesiza instanța de judecată competentă și a obține obligarea debitorului la plata sumelor datorate, actualizate cu rata inflației, precum și a penalităților de întârziere sau a dobânzii legale incidente. Formulăm, atunci când e cazul căile de atac necesare pentru obținerea soluției judiciare corecte și definitive în fiecare speță.

ASISTENȚA JURIDICĂ ÎN RECUPERAREA EFECTIVĂ A CREANȚELOR

Rolul nostru continuă și după obținerea soluției definitive de recuperare a sumelor datorate. Cabinetul nostru colaborează cu executori judecătorești eficienți din mai multe zone ale țării. Îți vom furniza consultanța juridică și apărarea drepturilor în procedura executării silite prin formularea tuturor cererilor care se impun și reprezentarea la executorii judecătorești și autoritățile implicate în această procedură.