CONSULTANȚA JURIDICĂ PERMANENTĂ

Înregistrezi întârzieri mari la plată din partea clienților tăi? Acorzi amânări peste amânări, deși aceștia nu îți oferă nicio despăgubire pentru plata cu întârziere? Posibil ca rădăcina problemei să fie chiar faptul că ai continuat să amâni implementarea unor proceduri juridice puternice, menite să îți protejeze afacerea de profitori. Prevenția juridică e înțelept să fie încorporată direct în strategia ta de afaceri, pas cu pas.

RECUPERAREA CREANȚELOR PRIN PROCEDURI PREJUDICIARE

Putem oferi debitorilor tăi ,,the benefit of the doubt": să presupunem că nu știau că trebuie să îți prioritizeze la plată sumele pe care ți le datorează sau că există vreo dificultate cu care s-au confruntat, care i-a făcut să întârzie în onorarea plăților. Astfel, îi notificăm să achite de bună voie ceea ce îți datorează, și coordonăm negocierile aferente recuperării amiabile.

RECUPERAREA PE CALE JUDICIARĂ A CREANȚELOR

Atunci când demersurile de negociere nu dau rezultate, selectăm calea optimă fiecărei situații în parte pentru a sesiza instanța de judecată competentă și a obține obligarea debitorului la plata sumelor datorate, actualizate cu rata inflației, precum și a penalităților de întârziere sau a dobânzii legale incidente. Formulăm, atunci când e cazul căile de atac necesare pentru obținerea soluției judiciare corecte și definitive în fiecare speță.

ASISTENȚA JURIDICĂ ÎN RECUPERAREA EFECTIVĂ A CREANȚELOR

Rolul nostru continuă și după obținerea soluției definitive de recuperare a sumelor datorate. Cabinetul nostru colaborează cu executori judecătorești eficienți din mai multe zone ale țării. Îți vom furniza consultanța juridică și apărarea drepturilor în procedura executării silite prin formularea tuturor cererilor care se impun și reprezentarea la executorii judecătorești și autoritățile implicate în această procedură.